Vi har løsningen på dine skorsteinsproblemer

  • 100bygårder
  • 400skorsteiner
  • 3år

Vi renoverer piper hver dag - det er klart at vi har løsningen for deg

Det kan være eldre skorsteiner som lekker, har dårlige fuger, krater etter mange ildstedsmonteringer, kondens ved bruk av oljebrennere eller rett og slett bare dårlig trekk.
For renovering av skorsteiner, tilbyr vi en rekke ulike metoder. Vi hjelper deg å velge riktig løsning for din situasjon.

Vi benytter flere forskjellige metoder og teknologier i våre renoveringsoppdrag.

Gjennom vår fagkompetanse og erfaring velger vi den løsningen som best passer for hvert enkelt oppdrag.

Våre mest vanlige metoder er:

Piperenovering med glidestøp

Murte skorsteiner slites ned med tiden og tilslutt er ikke røykkanalene tette lengere. Med glidestøp tilbakestiller vi skorsteinen til opprinnelig kvalitet. I tillegg gir vi den ekstra forsterkning med vår unike tetningsmasse.

Les om glidestøp

Piperenovering med stålrør

Stålrør er best egnet til bruk for fossilt brensel som oljefyr, parafinbrennere som har lav temperatur på røykgassene. Monteres imidlertid også i stor grad for fyring med fast brensel i boliger og bygårder, men har da begrenset levetid (15 – 20 år) på grunn av gasser som tærer på stålet.

Les syrefaste stålrør

Skikkelig garantier - din trygghet

Etter endt oppdrag får du ett egenkontrolldokument som er ditt garantibevis på oppdraget.

Vi tilbyr et fordelaktig garantiprogram som gjør oss bransjeledende. Du som kunde får opptil 25 års garanti på både arbeid og materiale. Vi setter løpende av penger som dekker arbeide og materiale om ulykkens skulle komme.

Skorsteinsfolket tilbyr 10 års garanti ved renovering av skorsteiner. Når det gjelder FuranFlex gir vi hele 25 års garanti på arbeide og materiale når produktene brukes for renovering av eksisterende ventilasjonskanaler.

Fagkunnskap, kvalitet og kundeservice

Gjennom de siste 3 år har vi hatt oppdrag på 100 bygårder i Oslo, og renovert 400 skorsteiner. Dette gir garanti for at vi har all nødvendig erfaring for ditt oppdrag.

For de aller fleste er piperenovering noe som ikke akkurat har stor plass i det daglige. Men når behovet oppstår gjelder det å finne en seriøs og profesjonell aktør som kan sitt fag og som kjenner sine kunders behov. For oss i Skorsteinsfolket er piper vår hverdag. Vi vet at piperenovering kan være en stor investering, og at du trenger et solid beslutningsgrunnlag før du gjør ditt endelige valg av leverandør. Vi satt vår ære i å levere tvers igjennom profesjonelle oppdrag, og yte personlig kundeservice slik at du føler trygghet.

 

Profesjonell og uavhengig rådgivning.

Før beslutningen skal tas, er vi gjerne din rådgiver, slik at investeringen blir sikret i henhold til dine forventninger. Vår styrke er at vi behersker alle renoveringsmetoder, dermed har vi ingen økonomisk interesse av å anbefale en metode fremfor en annen.

Vi gir deg rett og slett gode råd som ikke er dyre!

Kan vi hjelpe deg?

Last ned brosjyre

Velger du Skorsteinsfolket garanterer vi et profesjonelt utført arbeid til avtalt tid og pris. Vi tar et totalansvar for prosjektering, gjennomføring og etterkontroll - Slik at din håndtering blir enklest mulig.


Mer beslutningsgrunnlag

Jeg ønsker befaring og tilbud

Jo mer spesifikt du vet om oppdraget, jo mer detaljert pris kan vi gi deg. Men vi kan også estimere et overslag slik at du vet ca hva arbeidet vil koste.


Legg igjen navn og nummer så kontakter vi deg.
arrow_upward