Stolte piperenoverere siden 1967

Moderne fagspesialister

Skorsteinsfolket utfører rehabilitering av piper og ventilasjon, med fokus på fagkunnskap, produktutvikling og kundeservice. Vi skal levere de beste kundeløsningene gjennom effektiv gjennomføring av oppdrag, kortest mulig anleggsperiode, punktlighet ved avtaler og minst mulig "bry” for deg som kunde.

Spesialist på renovering av piper og eksisterende ventilasjonskanaler


Velger du Skorsteinsfolket garanterer vi et profesjonelt utført arbeid til avtalt tid og pris. Vi tar et totalansvar for prosjektering, gjennomføring og etterkontroll. Slik at du kan konsentrere deg om andre ting.

Skorsteinsfolket er en entreprenørbedrift innen renovering og rehabilitering av skorsteiner og eksisterende ventilasjonskanaler. Skorsteinsfolket AS representerer 30 års erfaring gjennom samarbeid med Skorsteinsfolket Sverige AB. Vi er fagspesialister og leverandør av bransjeledende løsninger og metoder for renoveringsarbeid på skorsteiner. Vi utfører arbeid hovedsakelig i Oslo og Akershus området, men kan også påta oss oppdrag andre steder i landet etter nærmere avtale.

Fagkunnskap, kvalitet og kundeservice

For oss er piper livet - og vi tar piper alvorlig. Vi er stolte av faget vårt og setter vår ære i å utføre et yrkesmessig solid håndverk. Samtidig er vi veldig opptatt av å kombinere fagkunnskap med ny teknologi og smartere løsninger, som igjen gjør av vi kan levere kvalitetstjenester som ligger helt i forkant.

Nordisk samarbeid

Gjennom tett samarbeid med SkorstensFolket i Sverige kan vi levere de beste tjenestene.

SkorstensFolket Sverige AB er Sveriges ledene entreprenør-organisasjon innen skorsteins- og ventilasjonsrenovering med en samlet omsetning på 450 millioner årlig. Mer enn 40 lokale entreprenører fordelt over hele Sverige, samt lokalkontor i Helsingfors og Skorsteinsfolket AS i Oslo, betjener alt fra villaer til industribygg. Hovedkontoret er i Stockholm, og sentrallageret i Göteborg.

SkorstensFolket Sverige har markedets bredeste produkttilbud innen skorsteins og ventilasjonsrenovering, og leverer i tillegg et fullskalasortiment innen ny installasjon av skorsteiner.

Konkurransefortrinn som kommer deg tilgode


Vår styrke er at vi behersker alle renoveringsmetoder, dermed har vi ingen økonomisk interesse av å anbefale en metode fremfor en annen. Vi gir deg rett og slett gode råd som ikke er dyre!
Gjennom de siste 3 år har vi hatt oppdrag på 100 bygårder i Oslo, og renovert 400 skorsteiner. Dette gir garanti for at vi har all nødvendig erfaring for akkurat ditt oppdrag.

Tor Andersen Daglig leder i Skorsteinsfolket AS

Konsept og forretningside

Skorsteinsfolket AS konsept er å knytte til seg den ekspertise som er avgjørende for kunden. Gjennom samarbeid med Skorsteinsfolket Sverige AB har vi laget en plattform for de tjenester kunden skal forvente. Dette innebærer at vi benytter den beste ekspertise blant Skorsteinsfolket Sverige AB medlemmer, slik vil vi alltid ligge i forkant av utviklingen i bransjen. Ved å benytte denne modellen kan vi operere effektivt med en liten organisasjon, som igjen gir konkurransefortrinn for riktig fastpris til kunden.

Målgruppe

Vi henvender oss til bygårder, sameier, borettslag og bedriftsmarkedet. Hovedsakelig i Oslo og Akershus. (Men vi kan også påta oss oppdrag i Bergen og Stavanger.)

Forretningsområder

1. Renovering av skorstein
Vi benytter flere forskjellige metoder og teknologier i våre renoveringsoppdrag. Glidestøp, FuranFlex®, stålrør er teknikker vi bruker. Gjennom vår fagkompetanse og erfaring velger vi den løsningen som best passer for hvert enkelt oppdrag.
2. Utbedring av eksisterende ventilasjonskanaler
Har du gamle luftekanaler – ikke noe problem vi fikser problemet
3. Befaring og rådgivning
Vi gir deg profesjonell og uavhengig rådgivning. Før beslutningen skal tas, er vi gjerne din rådgiver, slik at investeringen blir sikret i henhold til dine forventninger.

Prosjekthåndtering


Effektiv gjennomføring av oppdraget – mindre arbeids- og administrasjonsbelastning på styret og seksjonene

En profesjonell entreprenør vektlegger også dokumentasjon av arbeidet og har et velprøvd system for prosjekthåndtering og gjennomføring. Vi vet at renoveringsarbeid kan være belastende og sjenerende, derfor har vi stort fokus på å gjennomføre oppdragene på en best mulig skånsom og effektiv måte. Alle oppdrag starter med en prosjektplan, med en startdato og en sluttdato for oppdraget. Vår prosjektleder sikrer at planen gjennomføres i henhold til avtalte tidspunkter og sikrer kvaliteten i leveransen.

Resultatet av planmessig arbeid er at vi har effektiv gjennomføring av oppdraget, kortest mulig anleggsperiode og høy punktlighet.


Som et minimum kan du alltid forvente deg fra oss:

  • Fast pris på oppdraget.
  • Konkret avtale om oppstartdag og avslutning.
  • Hvilke og hvor mange piper som skal renoveres på hvilken dag.
  • Kort og effektivt arbeid i hver boenhet hvor hvert enkelt ildsted er plassert
  • Ingen inngrep eller forurensing i bygningsmasse eller i hver enkelt leilighet/boenhet
  • Sluttrapport og garantibevis

Generøse garantier på arbeid og materiell

Skorsteinsfolket har en unik garanti (10 til 25 år) som er solidarisk, det betyr at om den som har utført arbeidet avvikler eller på annen måte likviderer selskapet, vil en av de andre i foreningen være forpliktet til å ivareta garantien.

Vi tilbyr et fordelaktig garantiprogram som gjør oss bransjeledende. Du som kunde får opptil 25 års garanti på både arbeid og materiale. Vi setter løpende av penger som dekker arbeide og materiale om ulykkens skulle komme. Skorsteinsfolket tilbyr 10 års garanti ved renovering av skorsteiner. Når det gjelder FuranFlex gir vi hele 25 års garanti på arbeide og materiale når produktene brukes for renovering av eksisterende ventilasjonskanaler. Etter endt oppdrag får du ett egenkontrolldokument som er ditt garantibevis på oppdraget.

Trygt, enkelt og solid

10-25 års unik garanti

30+ års bransjeerfaring

Fast pris med leveringsgaranti

Solid nordisk entreprenør


arrow_upward